Oldalak

2019. január 16., szerda

De rég jártam itt!

Szóval ismét itt.
Mint minden évben, most is döcögve indul az év. Ilyenkor aztán jönnek a fogadalmak, hogy idén mindent jobban fogok csinálni, ezt meg azt megvalósítok azokból az elképzelésekből melyekkel egy ideje már kacérkodok ,kipróbálok új technikákat, workshopokon veszek részt, tanulok stb.
 Nagy lendülettel vetettem bele magam az új évbe, hogy a honlapomat is kicsit kipofozom. (Ennek kapcsán jut eszembe, hogy végig azon zsörtölődtem, hogy csak kellene nekem egy jó fotós, vagy nekem kellene kitanulnom ezt is.)
 Eddig ez nem az én dolgom volt, de rájöttem, hogy nem várhatok minden apró alakítgatás miatt a páromra, kézbe kell vennem az ügyet. Az idei első sikerélmény, hogy "szerkesztő" lettem, már önállóan változtatok a tartalmon.
 Szóval egy hétig mást sem láttam, mint a honlapomat, így egyszercsak rákattintottam a "Blogom" menüpontra.
Nosztalgikus hangulat fogott el. Felidéződtek bennem az első szárnybontogatási kísérleteim a mézeskalácsozás terén. Ügyetlen próbálkozásaim eredményeit büszkén osztottam meg itt. Milyen furcsa érzés ennyi év távlatából visszanézegetni!
Rájöttem, hogy kellene időt szánnom a blog írásra, mert így nyomonkövethető számomra a megújulásom, fejlődésem, sőt a kudarcaim is, melyeket nem fogok véka alá rejteni, mert abból tud tanulni igazán az ember.  Szóval szeretnék rendszeres blogbejegyzésekkel jelentkezni, melyekkel egyrészt magamnak is dokumentálok mintegy napló jelleggel, másrészt sokaknak hasznára való ötleteket, tanácsokat adhatnék. Nem utolsó sorban, ha már egyszer a honlapom látogatóit átirányítom ide, jó lenne, ha nem ezer éves bejegyzésekkel találkoznának csak, nem igaz?
Remélem nem csak fogadalom marad, hanem tényleg lesz belőle valami.
Mindenkinek lendületes évkezdést és sikerekben, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...